Lämmin, ihastuttava kupari

Kylmät ja raikkaat päivät, kun aurinko valaisee jokapäiväisen elämämme lomassa harmaita päiviämme, lumisateen ja tuulen reunustamana – talvi on tosiasia. Tee siis ympäristösi erityisen kodikkaaksi. Kupari, lämpimillä ja kultaisilla sävyillään auttaa vähän jäätynyttä sieluakin sulamaan.

Kupari erilaisilla kauniilla koostumuksilla

Pienet, kauniit kuparidetaljit, joissa niitä vähiten voisi odottaa, antavat viimeisen, yllättävän silauksen ja lisäävät lämmintä tunnelmaa. Kupari yhdessä nahan, marmorin, puun ja pellavan kanssa luovat täydellisen tasapainon, jota olemme myös saaneet seurata erilaisissa sisustuslehdissä viime aikoina.

Kirsch i kuparinvärisenä

Kirsch i kuparinvärisenä

Kirsch i kuparinvärisenä

Mutta kupari voi olla myös paljon enemmän…

Yhdistä kultainen, lämmin kupari tumman puun, sametin, maanläheisten värien ja silkin kanssa. Tuloksena on jotain täysin toisenlaista; rustiikkinen raskaampi sisustus täynnä luksusta.

Kirsch i kuparinvärisenä

Kirsch i kuparinvärisenä

Kirsch i kuparinvärisenä

Kupari ikkunaasi

Kultaisia nyansseja ei ole ainoastaan nupeissa, valaisimissa, kynttilänjaloissa ja maljakoissa – voit myös sisustaa ikkunasi kuparilla. Valikoimastamme voit valita monenlaisten kuparinväristen verhotankojen ja päätynuppien väliltä. Tehdäksemme sen helpoksi, olemme listanneet ne tänne.

Mikä on sinun suosikkisi?

Twiggy setti kuparinvärisenä>>
Royal setti kuparinvärisenä>>
Mist setti kuparinvärisenä>>
Cloud setti kuparinvärisenä>>
Aura setti kuparinvärisenä>>
Precisely mittatilaussarja kuparinvärisenä>>

Kaikkiin verhotankoihin ja päätynuppeihin on saatavana väriyhteensopivat renkaat ja purjerenkaat.