Sisusta kaksinkertaisilla vekeillä – tähyile cordless twin vekkikaihtimia

Pimentävä Nora cordless twin vekkikaihdin

Yhä useampi ihminen on alkanut näkemään hyödyn puhtaan kauniille linjoille ikkunassa, ilman häiritseviä yksityiskohtia kuten rumasti roikkuvat narut tai ketjut. Lisäksi se tarjoaa 100% lapsiturvallisen tuotteen.

Mikä sitten tekee kaihtimesta lapsiturvallisen? Jotta kaihtimet voitaisiin laskea lapsiturvallisiksi, tulee narut ja ketjut turvata jännittämällä ne paikoilleen. Kuten esimerkiksi, täytyy siis naruvedolla varustetun sälekaihtimen vetonaru käytön jälkeen kieputtaa tiukasti kiinni pieneen seinäkiinnikkeeseen. Pian kuitenkin saattaa huomata, että siitä tulee erittäin mutkikasta, mikäli käytämme sälekaihdinta keskimäärin kaksi kertaa päivässä – aamulla ja illalla. Sitten meillä on myös luonnollisesti lapsiturvallisia tuotteita, kuten Alva ja Nora cordless twin vekkikaihtimet, täysin ilman naru- tai ketjuvetoa. Niitä nostetaan ja lasketaan yksinkertaisesti vain pienen, miltei huomaamattoman vetimen avulla, joka on alalistassa. Nopeaa, tyylikästä ja turvallista!

On tärkeää muistaa, että kaikki tuotteet Kirschiltä ovat lapsiturvallisia.

Mitä ovat Alva ja Nora? Ja mikä kaihdin sinun tulisi hankkia?

Alva cordless twin vekkikaihdin
Kaunis kaunis Alva! Sen lisäksi, että Alva twin vekkikaihdin on tyylipuhdas valinta ikkunaan, kiitos naruttoman käyttötavan, on se erinomainen kaikissa kodin huoneissa, joissa valoa halutaan himmentää, ilman täydellistä huoneen pimennystä. Yhteisissä tiloissa ja huoneissa, joissa pieniä lapsia oleskelee, kuten esimerkiksi olohuone, on naruton kaihdin erinomainen valinta, jotta voisi tuntea itsensä aina varmaksi kaihtimen valinnan suhteen.

Kirsch cordless twin vekkikaihtimet Alva

Alva cordless twin vekkikaihdin valkoisena.

Kirsch cordless twin vekkikaihtimet Alva

Alva cordless twin vekkikaihdin harmaana.

Pimentävä Nora cordless twin vekkikaihdin
Otsikko paljastaa tarkoituksen! Nora on pimentävä twin vekkikaihdin ja siksi, että kangas on kaksinkertainen, (ilman narunreikiä kuten esim. yksinkertaisessa vekkikaihtimessa) on Nora twin vekkikaihdin täydellinen makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen. Itseasiassa kaikkiin kodin eri huoneisiin, jotka yksinkertaisesti halutaan pimentää.

Pimentävä Nora cordless twin vekkikaihdin

Nora cordless twin vekkikaihdin on saatavana valkoisena ja harmaana.

Tuo aamiainen sänkyyn, taustalla pimentävä cordless twin vekkikaihdin.

Haluaisitko lukea lisää cordless twin vekkikaihtimistamme?
Katso koot ja hinnat valkoiselle Alva cordless twin vekkikaihtimelle >>
Katso koot ja hinnat harmaalle Alva cordless twin vekkikaihtimelle >>
Katso koot ja hinnat valkoiselle pimentävälle Nora cordless twin vekkikaihtimelle >>
Katso koot ja hinnat harmaalle pimentävälle Nora cordless twin vekkikaihtimelle >>