Tyylipuhtaasti ja ilman koukeroita – Thea cordless vekkikaihtimella

Thea cordless vekkikaihtimella

Kannatatko asioiden pitämistä niin yksinkertaisina ja suoraviivaisina kuin vain mahdollista? Siinä tapauksessa sinun pitäisi tutustua tarkemmin Thea Cordless vekkikaihtimeen – uutuuteen Kirschiltä.

Helppoa Thea cordless vekkikaihtimessa on, että sitä nostetaan ja lasketaan alalistassa olevan pienen, huomaamattoman vetimen avulla. Joten voit kokonaan välttää ne ärsyttävät vetonarut, jotka vain kietoutuvat toisiinsa muutaman kerran käytön jälkeen. Ikkunasi saavat tyylikkään sekä tyylipuhtaan ilmeen.

Thea cordless vekkikaihtimella

Thea cordless vekkikaihdin valkoisena.

Thea vekkikaihdin on saatavana valkoisena ja harmaana.

Thea cordless vekkikaihtimella

Thea cordless vekkikaihdin harmaana.

Luonnollisesti lapsiturvalliset tuotteet
Kaikki tuotteet Kirschiltä ovat lapsiturvallisia. Osassa tuotteita on pieni, ylimääräinen kannake, joka tekee kaihtimesta turvallisen ja osa tuotteista on sellaisia, mitä kutsumme luonnollisesti lapsiturvallisiksi. Ne eivät tarvitse mitään turvakannaketta enää lisäksi, vaan sen sijaan ne on suunniteltu toimimaan ilman, että tarvitsee käyttää vetonarua – yleensä niin helposti kuin vain käyttämällä kaihtimen alalistassa olevaa pientä vedintä.

Mikä on siis sen etu, saatat miettiä? Paitsi, että vältät ne sivussa olevat häiritsevät narut, on myös nopeaa ja helppoa asettaa kaihdin juuri tarkalleen haluamaasi kohtaan ikkunassa. Voit myös tuntea olosi turvalliseksi sen suhteen, että ei ole niitä naruja,
joihin pienet lapset voisivat satuttaa itsensä. Ja pisteenä iin päällä tuloksena on tyylipuhdas ikkuna!

Katso koot ja hinnat valkoiselle Thea Cordless vekkikaihtimelle >>
Katso koot ja hinnat harmaalle Thea Cordless vekkikaihtimelle >>

Jatkokertomuksemme lapsiturvallisista kaihtimista ei pääty tähän – seuraava blogikirjoitus tulee tarjoamaan jotakin kaksinkertaista… Jää siis pohtimaan sitä, niin palaamme taas pian!