Käytännöllisyys

Keittiön verhoja pestään useammin, siksi olisi hyvä, jos niiden poisottaminen ja paikoilleen asettaminen verhotankoon tai kiskoon kävisi helposti. Keittiön verhot suojaavat myös kasveja ja ruoka-aineita voimakkaalta auringonpaisteelta, etupäässä kesäisin. Ne antavat sinulle myös mahdollisuuden lukea lehden aamiaispöydässä ilman häikäisevää aamuauringon paistetta. Laskoskaihtimilla saat luotua kodikkaan ja kauniin ilmapiirin huoneeseen ja ne on myös helppo laskea ja nostaa ylös tarpeen mukaan.

Näkösuoja

Jos haluat lukea aamun lehden ja nauttia aamiaisesta kaikessa rauhassa, mutta kuitenkin haluat samalla mahdollisimman paljon valoa sisään, on vaihtoehtona cafe-tanko.

Avoin ratkaisu

Monessa kodissa on avoin ratkaisu keittiön ja olohuoneen välillä, mikä asettaa joitakin muita vaatimuksia verhojen valinnalle. Niiden tulisi olla yhteensopivat molempien huoneiden kanssa sekä samalla olla yksinkertaiset ja joustavat säätää vuorokauden eri ajankohtien mukaisesti. Yksi vinkkimme on valita yksiväriset verhot, jotka rauhoittavat ja pitävät huoneen värimaailman yhtenäisenä.