Verho Tilanjakajana

Kattoon asennettu verhokisko
Onko mieleesi juolahtanut, että verho voi toimia erinomaisesti tilanjakajana? Joissakin tapauksissa halutaan joustavampi tilanjakaja, ja silloin on kattoon asennettu verhokisko erinomainen valinta. Kirsch kiskovalikoimasta voit tehdä valinnan sen perusteella, onko tilanjakaja moottoroitu vai käsivedolla toimiva.

H-systeemi tilanjakajana
H-systeemi on erinomainen valinta silloin, kun haluat enemmän paikoillaan pysyvän ratkaisun, mutta joka on tarpeen vaatiessa helppo ottaa pois. Se, mitä valitset ripustettavaksi Kirsch H-systeemiin, riippuu sinusta – ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat!

Verho lou huoneen huoneessa

Kattoon asennettu verhokiskoa
Kattoon asennettuun kiskoon tehty verhoripustus antaa tylsähkölle huoneelle aivan uuden ilmeen ja merkityksen. Jos sinulla on malliltaan pitkänoloinen huone, voidaan vaikutelmaa häivyttää jakamalla tilaa verholla. Sitten kun huonetta on tarvetta käyttää kokonaisuudessaan, vedät vain verhon syrjään!

Lisää ehdotuksia huoneesta huoneessa
Muita esimerkkejä siitä, miten voit rajata tilaa huoneesta, ovat esim. makuualkovi, työpiste tai viihtyisä TV-nurkkaus. Menettelytapa on sama; kattoon asennettu verhokisko runsaalla kankaalla. Mikäli verhon tulee kiertää esimerkiksi pyöreää sohvaa, käy se erinomaisesti – riippuen valitusta verhokiskosta, viimeistelet sen joko kulmapalalla tai vaihtoehtoisesti voit tilata taivutetun mittatilausverhokiskon.

Valitse moottoroitu verho

Modernia aurinkosuojausta
Sinulle, joka haluat jotain lisäarvoa verhollesi, suosittelemme moottoroitua verhokiskoa. Voit itse valita, ohjaatko verhoa kaukosäätimestä, seinäkytkimestä vai touch motion-toiminnolla, joka tarkoittaa sitä, että moottori käynnistyy, kun vedät verhosta.

Eri valintavaihtoehdot
Voit valita verhon vedot vain toiselle sivulle tai molemmin puolin – niin että verhot kohtaavat kun vedät ne ikkunan eteen. Moottoroitu verho on erinomainen valinta suurissa ikkunasarjoissa.

Walk in Closet

Ripaus ylellisyyttä
Onko sinulla yksi ylimääräinen huone? Miksipä et tekisi helposti ylellistä vaatehuonetta? Voit korvata raskaat vaatekomerot nokkelalla säilytysjärjestelmällä huoneen sivuseinillä. Asenna kattoon verhokiskot jokaiselle sivulle ja ripusta niihin suosikkikankaasi, joka antaa ilmettä huoneeseen ja kätkee kalusteet ja epäjärjestyksen.

Lisämausteet
Voit viimeistellä huoneen asentamalla sinne kivan valaistuksen, suuren peilin ja kauniin paksun maton, joka vaimentaa ääntä ja luo viihtyisän ilmapiirin vaatehuoneeksi muutetussa tilassa. Ja verhon, jota voit ohjata kaukosäätimellä tai ylellisellä verhonvetimellä, jota on saatavana mustana, antiikkimessingin- tai teräksenvärisenä.