Laskoskaihdin Rakel, valoa himmentävät

56,90 84,80 

Laskoskaihdin raidallisella kankaalla puuvillaa ja vetonaru.

Clear
Tuote: SOHIRABE Kategoria:

Laskoskaihdin suodattaa valoa ja estää näkemästä suoraan sisälle. Lisäksi laskoskaihdin on kaunis yksityiskohta sisustuksessa, joka tuo lisää tekstiilin tuntua huoneeseen.

Esimerkkejä huoneista, joissa Rakel laskoskaihdin on parhaimmillaan, ovat olohuone, työhuone, keittiö ja muut huoneet, joissa ei toivota täydellistä valosuojaa tai pimennystä.

Laskoskaihdin voidaan asentaa joko kattoon tai seinään. Kun asennat kiinnikkeet kattoon/seinään, napsauta vain laskoskaihdinkisko paikoilleen. Pakkauksen mukana tulee tarkat ohjeet, miten asennat kannakkeet ja sitten napsautat laskoskaihtimen paikalleen. Laskoskaihdin pysyy paikoillaan tarranauhan avulla, joka on kiinnitetty laskoskaihdinkiskoon.

Laskoskaihdin pysyy paikoillaan tarranauhan avulla, joka on kiinnitetty laskoskaihdinkiskoon. Tarranauhan ansiosta voit ottaa laskoskaihtimen alas helposti ja pestä sen. Voit myös silittää laskoskaihtimesi. Noudata vain pesu- ja silitysohjeita, jotka tulevat laskoskaihtimen mukana.

Pakkauksen mukana tulee pieni muovikannake. Se asennetaan seinään ja vetonaru kierritetään kahden hakasen ympärille, sen sijaan että naru roikkuisi seinää tai ikkunankarmia vasten. Tällä tavalla saat turvallisen laskoskaihtimen huoneeseen, jossa on lapsia.

Väri

Beige

Muuta

Saatavissa eri kokoja.

Sisältö

1 laskoskaihdin, vetonaru, kannakkeet ja ruuvit.