Laskoskaihdin Diana, valoa himmentävät

59,90 84,80 

Laskoskaihdin valoa himmentävällä kankaalla pellavaa/puuvillaa ja vetonaru.

Clear
Tuote: SOHIDINA Kategoria:

Laskoskaihdin suodattaa valoa ja estää näkemästä suoraan sisälle. Lisäksi laskoskaihdin on kaunis yksityiskohta sisustuksessa, joka tuo lisää tekstiilin tuntua huoneeseen.

Esimerkkejä huoneista, joissa Diana laskoskaihdin on parhaimmillaan, ovat olohuone, työhuone, keittiö ja muut huoneet, joissa ei toivota täydellistä valosuojaa tai pimennystä.

Laskoskaihdin voidaan asentaa joko kattoon tai seinään. Kun asennat kiinnikkeet kattoon/seinään, napsauta vain laskoskaihdinkisko paikoilleen. Pakkauksen mukana tulee tarkat ohjeet, miten asennat kannakkeet ja sitten napsautat laskoskaihtimen paikalleen.
Laskoskaihdin pysyy paikoillaan tarranauhan avulla, joka on kiinnitetty laskoskaihdinkiskoon. Tarranauhan ansiosta voit ottaa laskoskaihtimen alas helposti ja pestä sen. Voit myös silittää laskoskaihtimesi. Noudata vain pesu- ja silitysohjeita, jotka tulevat laskoskaihtimen mukana.

Pakkauksen mukana tulee pieni muovikannake. Se asennetaan seinään ja vetonaru kierritetään kahden hakasen ympärille, sen sijaan että naru roikkuisi seinää tai ikkunankarmia vasten. Tällä tavalla saat turvallisen laskoskaihtimen huoneeseen, jossa on lapsia.

Väri

Luonnonvärinen

Muuta

Saatavissa eri kokoja ja värejä.

Sisältö

1 laskoskaihdin, vetonaru, kannakkeet ja ruuvit.