Lamellit Mix & Match

16,00 

Lamellit, jotka voidaan yhdistää Mix & Match-lamellikiskoon.

Ryd
Tuote: SOLAMMGR Kategoria:

Lamellikaihdin on joustava kaihdin, erinomainen sekä suurissa että korkeissa lasipinnoissa mutta myös pienemmissä.

Pystylamellien kallistuskulmaa voidaan helposti säätää riippuen siitä, kuinka voimakasta valoa tarvitset. Jos haluat avata lamellikaihtimen kokonaan, avaa ensin lamellit ja voit sitten siirtää ne kiskon toiseen päähän vetämällä vetonarusta.

Lamellikisko ja pystylamellit myydään erikseen nk. Mix & Match sarjassa. Valitse ensin sopivan pituinen kisko, sitten yhdistele sopiva määrä lamelleja ja valitse myös väri.

Näin asennat: Helpointa on ensin asentaa lamellikisko kattoon/seinään. Sitten valmistele jokainen lamelli mittaamalla oikea pituus lamelleille, jätä 3 cm tyhjää tilaa lattian ja lamellin väliin, ja leikkaa saksilla lamellin yläreunasta – voit näin itse päättää lamelliesi korkeuden. Taita sitten taakse yksi senttimetri lamellista ja pujota lamelliripustin paikoilleen. Tee samoin kaikille lamelleille ja napsauta sitten jokainen lamelli ja ripustin kiskon läpinäkyvään uraan – on tärkeää, että ura on suorassa, jotta lamellit napsautetaan aukiasennossa (muuten tulee ongelmia kun yrität kääntää lamelleja). Laita sitten alapainot paikoilleen jokaisen lamellin alakujaan ja viimeiseksi napsauta paikalleen ketju, joka pitää lamellikaihtimen yhdessä ja lamellit ryhdikkäänä. Pakkauksen mukana tulee tarkat ohjeet, miten asennat lamellit.

Näin monta pakettia lamelleja tarvitset:
100 cm kisko = 2 pakettia lamelleja
150 cm kisko = 3 pakettia lamelleja
190 cm kisko = 4 pakettia lamelleja
240 cm kisko = 5 pakettia lamelleja
290 cm kisko = 6 pakettia lamelleja

Miksi tyytyisit vain yhteen väriin kun voit yhdistää useita lempivärejäsi yhteen ja samaan lamellikaihtimeen!

Väri

Harmaa

Muuta

Saatavissa eri värejä.

Sisältö

6 lamellia.