Henkilötiedot

Henkilötiedot kattavat kaikki sellaiset tiedot, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, mukaan lukien ja kuitenkaan ei rajoittuen etu- ja sukunimeen, ikään, sukupuoleen, henkilökohtaiseen osoitteeseen tai muuhun osoitteeseen, sähköpostiosoitteeseen tai muuhun yhteystietoon, riippumatta siitä, onko kyseessä henkilökohtaisen asuinpaikan osoite tai työpaikan osoite tai tieto.

Mitä henkilötietoja kerätään ja käsitellään yrityksessä?

Sääntönä voidaan todeta, että verkkosivuillamme voi käydä antamatta henkilökohtaisia tietoja.

Kirsch.fi tarvitsee silti tiettyjä henkilökohtaisia tietoja voidakseen käsitellä ja toimittaa haluamiasi uutisia tai palveluita.

KIRSCH kerää ja käsittelee tietoja sinusta seuraavasti:

Kirsch.fi kerää ainoastaan sellaisia henkilökohtaisia tietoja, joita tarvitaan (esimerkiksi sähköpostiosoite tai henkilökohtainen osoite) tarvitsemiesi palveluiden tai tuotteiden toimittamiseksi.

Kenelle KIRSCH lähettää henkilökohtaisia tietojasi?

Kirsch.fi sivustolle jättämiä henkilökohtaisia tietojasi jaetaan ainoastaan seuraaville:

  • Yrityksen sisäisille yksiköille.
  • Valituille ja luotetuille kolmansille osapuolille, jotka voivat käyttää tietojasi tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden toimittamiseksi.

KIRSCH käyttää Google Analyticsia

Tilastollista tietoa kerätään verkkosivujen kehittämiseksi ja parantamiseksi. Tilastollista tietoa käytetään ainoastaan tiivistetyssä muodossa, esimerkiksi nähdäksemme mitkä sivut ovat eniten vieraillut ja mikä selain on käytetyin.

Kirsch.fi käyttää Google Analyticsia kerätäkseen vierailutietoja ja lähettää tältä osin IP-osoitteita osoitteeseen http://www.google.com/analytics/apps/about?app_id=1174001

Google Analytics voi siirtää näitä tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille, kun Google on lain mukaan vaadittu tekemään niin, tai kun kolmannet osapuolet käsittelevät tiedot Googlen puolesta. Lue Googlen tietosuojaseloste osoitteessa http://www.google.com/privacy.html, tietosuoja hyväksytään vierailemalla Kirsch.fi sivustolla.

KIRSCH ei luovuta tietoja www.kirsch.fi sivustolla käyttämistäsi palveluista eteenpäin kenellekään muulle, paitsi edellä mainituissa tapauksissa.

Mihin henkilökohtaiset tiedot tallennetaan?

Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan lyhyellä aikavälillä palvelimilla Tanskassa.
Tallennamme vain henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista edellä mainituissa tarkoituksissa.

Henkilötietosi

Sinulla on aina oikeus nähdä henkilötietosi. Jos haluat saada kopion näistä tiedoista, voit lähettää meille kirjallisen pyynnön osoitteeseen info@decogroup.dk.

Evästeiden käyttö

Niiden tietojen lisäksi, mitä ilmoitat, kun täytät yhteydenottolomakkeen, käytämme Kirsch.fi sivustolla evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka sisältää tämän verkkosivuston sivut ja selaimesi lähettää sen tietokoneesi kovalevylle, jonne se tallennetaan. Evästeiden avulla voimme muistaa asetuksesi. Eväste ei ole ohjelma eikä se sisällä viruksia. Evästeitä käytetään parantamaan verkkosivuston palveluita. Evästeiden käyttö ei vaikuta tietoturvaasi sivustolla.

Jos et halua, että Kirsch.fi tunnistaa tietokoneesi, älypuhelimesi jne. voit ennen kuin hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuilla vierailusi yhteydessä, valita pois ne evästeet joita et halua.

Jokaisen verkkosivuillamme vierailun yhteydessä – riippumatta evästeiden käytöstä – rekisteröi Kirsch.fi käyttämäsi selaimen tyypin, käyttöjärjestelmän, palvelimen (host) ja niiden sivustojen osoitteen, joita haluat käyttää. Nämä tiedot kerätään ja niitä käytetään anonyymissa muodossa sivustojen yleisen käytön tilastolliseen analyysiin.

Ad Servers

Kirsch.fi sisältää joskus sopimuksia tai kumppanuuksia mainospalvelinyritysten kanssa, mikä tarkoittaa, että napsauttamalla mainoksia asetetaan päätelaitteellesi evästeet mainoksen käytön kirjaamiseksi.

Yhteystiedot, tietosuojaselosteen muuttaminen ja päivittäminen

Kirsch.fi sitoutuu noudattamaan henkilötietolakia jatkuvasti.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tietosuojakäytännöstämme tai siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen info@decogroup.dk.